DALI SMO DOPRINOS I MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA U BRČKOM

Ove godine na Sajmu gospodarstva i mi smo dobili prigodu za vlastiti štand te mogućnost komunikacije s mladim posjetiocima Sajma, pritom upoznavajući ih s našim dosadašnjim aktivnostima te budućim projektima, kao i o načinima kako i oni mogu postati dio Vijeća/Savjeta mladih Brčko distrikta BiH.

Naši volonteri raspoređeni u tri skupine za tri dana, proveli su odlično vrijeme, a pritom odradivši i ogroman posao pri postavljanju našeg reprezentativnog štanda, pripremnim radnjama u svezi Okruglog stola za mlade poduzetnike kao i u razmjeni letaka i informacija o radu krovnog tijela mladih Brčko distrikta.

I gradonačelnik Brčko distrikta BiH, Siniša Milić, šef Odjela za gospodarski razvitak, sport i kulturu, Pero Gudeljević te šef Odjela za stručne i administrativne poslove Srđan Blažić, su skupa s delegacijom ovogodišnjeg Sajma gospodarstva među prvim štandovima posjetili upravo naš, pritom iskoristivši prigodu za zajedničku fotografiju s našim mladima. Čime je još jednom dokazana tvrdnja o važnosti mladih Distrikta u svim segmentima i događajima pa tako i ovom gospodarskom.

Poručili smo i ovim putem, ovo je grad za nas.

Ovom prigodom zahvaljujemo se našim divnim volonterima i volonterkama na entuzijazmu, volji i energiji.

Hvala Amili, Mlađani, Elmi, Aldinu, Anelu, Diani, Aldini, Anđeli, Belmi, Goranu, Teodori, Vanji, Majidi, Ivanu, Leu, i Mariji.

 

 

 

Komentariši