NAJAVA: OKRUGLI STOL ZA MLADE PODUZETNIKE U TC TROPIC 8 STUDENOG

Vijeće Savjet mladih Brčko distrikta BiH u suradnji s Gospodarskom komorom, organizatorom Sajma gospodarstva, koji će ove godine uz pokroviteljstvo Vlade Distrikta Brčko biti održan od 7 – 9.11., organizira Okrugli stol za mlade poduzetnike.

Okrugli stol za mlade poduzetnike, koncipiran je na način da će sudionici biti mladi odabrani poduzetnici, koji su prošli ili uspješno posluju zahvaljujući podsticajnom Programu samozapošljavanja, a svrha je da drugim mladima prenesu svoj put “Od ideje do realizacije” vlastitog biznisa.

Na ovaj način želimo potaknuti i ostale mlade da razmisle o pokretanju vlastitog poduzetničkog podhvata te na taj način, a putem kreativnosti i snalažljivosti opstanu na tržištu rada te samim tim i egzistencijalnom tlu Distrikta. Dakle Okrugli stol za cilj ima promoviranje poduzetništva kod mladih, razvoj poduzetničkih vještina u cilju poboljšanja započetog poslovanja odnosno zapošljavanja / samozapošljavanja nezaposlene mlade populacije.

Okrugli stol će biti održan drugi dan Sajma, dakle 8.11.2019 godine (petak) od 10:30 do 11:30 h. u prostorijama TC Tropic, a u organizaciji Vijeća/Savjeta mladih Brčko distrikta BiH.

Okrugli stol je otvoren za javnost. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i pridonesu raspravi o ovoj važnoj temi. 

Komentariši